YOGA & WORKSHOPS
SHENMEN - Les Varaizes in Beaune d'Allier, Allier - Auvergne, la France

 
NIEUWE WORKSHOPS IN 2019
 
 
ZOMER YOGA RETREAT met Yoga-time Belgium
van 29 juni tot 3 juli 2019
 
Meer info vind je op www.yoga-time.be.
 


In onze prachtige yogaruimte geeft Rein buiten juli en augustus wekelijks yogales; op dinsdag van 10u30 tot 12u en van 20u30 tot 22u.

De les wordt gegeven in het Frans. Ben je toevallig op vakantie bij ons, kan je steeds een yogales bijwonen.

Ben je zelf therapeut in yoga, Tai Qi, lichaamswerk, massage, relaxatie of aanverwante disciplines en ben je op zoek naar een rustige kwalitatieve krachtplek met een grote werkruimte? Onze zaal is 65m2, heeft eigen futons, kussens en dekentjes. We hebben dé ideale plek voor kleinschalige yogaretreats mét gezonde maaltijden!

We ondersteunen groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen met onze zorg en aanwezigheid, en we verzorgen naargelang u wenst het ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten. Al de maaltijden zijn op basis van biologische producten, zijn volwaardig, gezond, héél lekker en vegetarisch indien gewenst.

Lees hieronder de lovende woorden van deelnemers aan een yoga- of andere retreat.

Aug 2018: Yogatime Belgium - Jozefien Scheepers


Jullie hebben me ons een zalige tijd bezorgd. Speciale dank aan Jozefien en Rein. Er verschijnt een spontane glimlach als ik aan de yoga denk en het gezonde heerlijke eten. Dank je wel.
Een onvergetelijke ervaring!
Lovende woorden kunnen niet omschrijven wat jullie ons gegeven hebben!
Een paradijs, hemeltje op aarde. Een streling voor lichaam en geest en tong....:) Ik koester dit plaatsje en de mensen voor altijd in mijn hart. Zoveel liefde en warmte.

Mei 2018: Yogaretreat - Margot Janssens

...jullie hebben hier een hemelse plek gemaakt.
... het was een groot geschenk om hier te kunnen en mogen zijn, de yoga, de wandelingen, de uitjes en het zwemmen, de goede zorgen, de vriendschap en de liefde. Het was verrukkelijk!
... bedankt voor het mogen zijn!

Juni 2017: Lu Tong - Els Muylle
...Deze 4 dagen hier in de Auvergne waren voor mij grensverleggend. De intensieve Lu Jong sessies doen veel bewegen in je lichaam en geest. Ik ben daardoor echt tot rust gekomen. De prachtige natuur, de mooie locatie, de goede ligging om wandelingen te maken, de gezonde keuken en de zuivere lucht helpen hierbij. Je plaats vinden in de groep was voor mij een uitdaging. Maar ik kijk nu al terug met veel dankbaarheid aan deze mooie dagen.
..."Deze 4-daagse heeft niet alleen mijn kijk op yoga veranderd maar ook mijn gezondheid op 4 dagen merkelijk verbeterd.
...Zeer goede begeleiding Els, met oog voor ieders kunnen in de groep, met veel aandacht aan het doel de oefeningen en een prachtig gekozen locatie!"

Sept 2016: Tai Qi retreat - Jan Van Santvliet


...Het bestond als een mysterie - voor hemel en aarde werden geboren - stil, oneindig - op zichzelf staand, veranderlijk - overal aanwezig - het wordt de moeder van tienduizend dingen genoemd - ik ken de naam ervan niet - laten we het "de weg" noemen
...oprecht, warm, een heerlijk thuisgevoel, genietend van de groenten van eigen kweek, de piekfijne kamers, woorden zijn overbodig...

Nov 2014: retreat met Kathleen Zwakhoven en Martine Florus


...De omhulling en de liefdevolle zorg van Rein hielpen ons mee om nog meer te kunnen zakken en verdiepen in die schoonheid van authenciteit
...het werd ook een culinaire week, ver boven het gemiddelde, een echte keukenprinses..

 
VOCAL COACHING SUMMER RETREAT 2019
 
Klik hier voor het PDF-bestand.
 

FOTOALBUM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gastenboek - bezoek onze Facebook pagina of laat een reactie achter.
Reserveren - informeer naar de beschikbaarheid op onze contactpagina en reserveer uw kamer!
 
copyright © 2018 Shenmen - Geen frames zichtbaar? Klik hier voor de volledige versie.
rein@shenmen.be