RESERVATIE EN ANNULERING
SHENMEN - Les Varaizes in Beaune d'Allier, in het hartje van Frankrijk (Allier - Auvergne)
     

 

Chambres d'hôtes

Na overschrijving van 20 % van de verschuldigde huur (met een minimum van € 100) is de reservatie definitief. Onze bevestigingsmail bij reservatie bevat het rekeningnummer en praktische info.

Wij zijn heel het jaar open. Tijdens de maanden juli en augustus verwelkomen we kinderen vanaf 7 jaar in onze kamers en onze gîtes. Aankomst vanaf 16 uur, vertrek na het ontbijt, tegen 10 uur.

Annuleren kan tot één maand voor het verblijf, het voorschot wordt terugbetaald na aftrek van 100€. Het volledige bedrag van de huur is verschuldigd wanner u minder dan 1 maand voor de geplande aankomst annuleert. U kan altijd zelf een annulatieverzekering afsluiten.

Gîtes

Na onze bevestiging van uw reservatie voor een gîte, sturen wij u het huurcontract door. Dit dient samen met de algemene voorwaarden ingevuld en ondertekend te worden. U vindt de algemene voorwaarden terug in een pdf-bestand, klik
hier. U kan dit ingevuld en ondertekend inscannen en terugmailen naar rein@shenmen.be of opsturen naar Shenmen, Les Varaizes, 03390 Beaune D'allier, France).

     
Gastenboek - bezoek onze Facebook pagina of laat een reactie achter.
Reserveren - informeer naar de beschikbaarheid op onze contactpagina en reserveer uw kamer!
 
copyright © 2013 Shenmen - Geen frames zichtbaar? Klik hier voor de volledige versie.