GÎTE VOOR 4 PERSONEN ****
(toegekend door de Federation Nationale Tourisme de France, mei 2016)

SHENMEN - Les Varaizes in Beaune d'Allier, Allier - Auvergne, la France

 


We bieden je graag de gastvrijheid van een stuk van ons huis aan, onze gîte, een pareltje met ziel...in rust, ruimte en weide natuur.

Onze gîte is voor maximaal 4 personen en heeft 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een dubbel bed van 1,80 x 2 m en een slaapkamer met een stapelbed van 0,90 m x 2 m. Elke slaapkamer heeft zijn eigen wastafel. Een keuken waarin een keukenprinses alles vindt wat ze nodig heeft: een microgolf, een oven, een koelkast, een vaatwasser en een grote gootsteen als je wil genieten van een "klassiek afwasje". De gîte is ook uitgerust met een TV scherm met dvd-speler (films beschikbaar), en een klassieke radio/cd-speler. Een eettafel, zithoek, ruime instapdouche, afgesloten toilet, een eigen terras met tafel, stoelen, parasol, ligzetels...

Je kan genieten van ons zwembad, ligzetels, grote tuin om in te relaxen, te spelen, een hangmat om te soezen, te slapen, te lezen...

De gite is in juli en augustus te huur per week van vrijdag tot vrijdag (om de files op zaterdag te verwijden).

Buiten het hoogseizoen is de gîte ook te huur voor een (verlengd) weekend of een midweek.

In juli en augustus verwelkomen we mensen zonder en met kinderen vanaf 7 jaar. Buiten juli en augustus zijn ook gezinnen met jongere kinderen welkom.

Hoeslakens en donsovertrekken, kussenslopen zijn omwille van hygiëne verplicht. Je kan ze zelf meebrengen, of een bedpakket huren. Handdoeken en keukenhanddoeken zijn zelf mee te brengen of te huren.

 

FOTOALBUM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
Gastenboek - bezoek onze Facebook pagina of laat een reactie achter.
Reserveren - informeer naar de beschikbaarheid op onze contactpagina en reserveer uw kamer!
 
copyright © 2017 Shenmen - Geen frames zichtbaar? Klik hier voor de volledige versie.
rein@shenmen.be