CHAMBRES D'HÔTES
SHENMEN - Les Varaizes in Beaune d'Allier, Allier - Auvergne, la France

 
 

Onze plek biedt je alle comfort, natuurlijke luxe en overvloed. Overvloed aan ruimte, rust, gezelligheid, groen, stilte, sterren en verwennerij.

Je kan genieten van onze ruime ontbijtruimte, een zithoek, een extra zomersalon, een bibliotheek met leesruimte, een verwarmd zwembad met zonneterras, een overdekt schaduwterras als de zon veel warmte geeft, een houtgestookte sauna voor de liefhebbers, geur en kleur in een grote tuin, hangmatten voor een siësta, een pétanquebaan, een heerlijke gezonde keuken met evenwichtige biologische maaltijden.

We hebben voor onze toekomstige gasten een nieuw, geweldig sfeervol overdekt zomerterras gecreëerd. Een plek waar je overdag heerlijk ongestoord kan lezen of ontspannen en lekker kan wegzakken in dikke kussens. Een plek waar je 's avonds de gouden schakering van de avondzon kan vangen tot ze ondergaat....

We houden van kunst en ons huis is daar een weerspiegeling van. In het huis vind je zelfgemaakte lichtobjecten en zijn er permanente tentoonstellingen van mezelf en van kunstschilders uit de buurt.

Onze drie kamers hebben een uitzicht over de glooiende velden. Elke kamer heeft zijn eigen afgesloten toilet, een instapdouche met buitenzicht en een wastafel. De bedden zijn 1m80 breed en 2m10 lang, en voorzien van biolatex matrassen. Het bed kan gescheiden worden in twee eenpersoonsbedden. Het is heerlijk slapen onder een eendenverendons. De hoge plafonds in de ruime kamers, de natuurlijke materialen, de creativiteit en het vakmanschap getuigen van kwaliteit.

Kamer Durga, "zij die vrede brengt, voorspoed en harmonie", hoofdkleuren zijn oranje, rood, goud.
Kamer Kali, "zij die liefde en vertrouwen geeft", hoofdkleuren zijn blauw, bordeaux, goud.
Kamer Matangi, "zij die voortdurend bezig is met zelfexpressie", hoofdkleuren groen, goud en roze.

Wij houden van kinderen, maar onze prioriteit is RUST voor alle gasten. Daarom verwelkomen we in juli en augustus gezinnen zonder kinderen of kinderen vanaf 7 jaar. Buiten juli en augustus zijn ook jongere kinderen welkom.

Om het huis en de kamers proper en hygiënisch te houden laten wij geen huisdieren toe.

 

FOTOALBUM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gastenboek - bezoek onze Facebook pagina of laat een reactie achter.
Reserveren - informeer naar de beschikbaarheid op onze contactpagina en reserveer uw kamer!
 

copyright © 2017 Shenmen - Geen frames zichtbaar? Klik hier voor de volledige versie.
rein@shenmen.be